Wij verkopen verschillende soorten leren hondenhalsbanden die u op deze pagina kunt vinden. Bij het kopen van een leren halsband is het belangrijk om te weten welke omtrek de hondenhalsband moet hebben. Een hondenhalsband dient vooral comfortabel te zitten. Leer is een populair materiaal dat bovendien erg comfortabel zit om de hondennek. 
De halsband die je aanschaft moet voldoende speling hebben rondom de nek van je hond. Denk hierbij aan één tot anderhalve centimeter (twee vingers naast elkaar). U wilt natuurlijk de beste materialen voor uw hond. Een leren hondenhalsband mag dan zeker niet ontbreken. Doordat de halsband van leer is gemaakt ervaart de hond geen hinder aan de halsband. Het irriteert de huid van de hond niet waardoor hij niet continu hoeft te krabben. Daarnaast ziet een leren halsband er verzorgd en mooi uit. Een leren hondenhalsband moet niet alleen functioneel zijn maar moet er ook leuk uitzien. Het oog wil tenslotte ook wat. Ganesha heeft daarom een collectie leren halsbanden. De halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes.  Vind hieronder de juiste maat!

 

Bambi XXS                   18-26 CM

Chico XS                       24-30 CM

Puppy S                        30-37 CM

Kodi M                          38-45 CM (2,5 cm breed)

Pluto M                        38-45 CM (3 cm breed)

Bruno L                         43-50 CM

Pookie XL                     48-60 CM

Max XXL                       60-69 CM

Lederen Poezpakjes houder

Lederen Loopriemen

© 2016 - 2024 Ganesha - Koeienhuid & Lederen tassen, telefoonhoesjes en accessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel