Onderhoud  

Wij hopen dat u veel en langdurig plezier zult hebben van ons product. Om de levensduur van uw product te verlengen hebben wij een aantal onderhoudstips voor u.

Ganesha producten worden gemaakt van hoog kwaliteitsleder, echter is en blijft leer een natuurproduct. Na verloop van tijd zullen de lederwaren daarom gebruikssporen oplopen. Omdat leer een natuurproduct is, zal het leer van twee producten nooit hetzelfde zijn. Het kan zo zijn dat er oneffenheden op het leer zitten, veroorzaakt door o.a. insectenbeten,littekens en grove poriën in de huid van de rund. Dit is juist de charme van een echt leren product en maakt uw tas uniek in zijn soort. Naarmate het gebruik van het product toeneemt, zal het leer vanzelf soepeler gaan aanvullen. U zult zien dat het leer gaat leven!

Het onderhoud: Een tas, portemonnee en telefoonoesje heeft veel te verduren, hij gaat iedere dag overal mee naar toe, door weer en wind. Om zolang mogelijk van uw product te kunnen genieten, raden wij u aan de tas,portemonnee,telefoonhoes te onderhouden. Dit hoeft maximaal 1-3 keer per jaar. Ganesha producten zijn gemaakt met een vacht van een koe, deze kunnen naarmate gebruik slijten. Hierdoor kunnen er kale plekken komen op de tas, wij adviseren het product zodanig te gebruiken dat de wrijving minimaal is. Een tas met vacht niet andersom dragen waardoor de huid tegen uw jas/kleding aan komt.  U kunt uw Ganesha tas ook altijd inspuiten, dit tegen het afstoten van vuil & water. Heeft u een vlek op de huid?  maak het dan met een vochtige doek voorzichtig schoon, gebruik geen andere middelen hiervoor.

Metalen ritsen: Bij veel Ganesha producten wordt er gebruik gemaakt van metalen ritsen, deze ritsen zijn sterker dan een normale rits en hebben een langere levensduur. Ganesha geeft geen garantie op ritsen van tassen en portemonnee , tenzij het een productiefout is. 

 

Garantie:

Wij willen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u lang veel plezier hebt van je leren accessoire!  Maar er kan wel eens een stiksel losgaan of het artikel kan een ander gebrek vertonen, dan willen we er natuurlijk ook voor u zijn. 

Garantie 

Op al onze producten is de wettelijke garantietermijn van zes maanden. 

Bij normaal gebruik van het product kunt u binnen de termijn aanspraak maken op een reparatie. In de meeste gevallen vindt gratis reparatie van het artikel plaats. Mocht het niet meer te repareren zijn dan wordt het product, indien mogelijk, vervangen. Dit is altijd ter beoordeling aan Ganesha.  Slijtage, schade of oneigenlijk gebruik zijn uitgesloten van garantie. Ook als u uw tas,telefoonhoes,accesoire zelf repareert of bij een ander dan vervalt de  garantie van het product.

Tassen, portemonnees, telefoonhoesjes enz.
Wij controleren voor het versturen alle producten! We checken of de Tassels,ritsen en magneten goed zijn! Meld ons binnen 24 uur na ontvangst eventuele gebreken die u toch nog ontdekt. De garantie op ritsen,tassel en magneet vervalt na deze periode. 

Metalen ritsen: Bij veel Ganesha producten wordt er gebruik gemaakt van metalen YKK ritsen, deze ritsen zijn sterker dan een normale rits en hebben een langere levensduur. Ganesha geeft geen garantie op ritsen van tassen en portemonnee, tenzij het een productiefout is. 

Sieraden
Voor eventuele verkleuringen van de sieraden (armbanden, kettingen) is Ganesha niet verantwoordelijk. Deze kunnen ontstaan door de zuurgraad van de huid en het gebruik van diverse toiletartikelen zoals parfums etc. Pas op met langdurig contact met water en schoonmaakmiddelen. Mocht het toch voorkomen dat u iets ontdekt wat niet zo hoort te zijn, dient u dit kenbaar te maken binnen 24 uur na ontvangst van het product.

© 2016 - 2024 Ganesha - Koeienhuid & Lederen tassen, telefoonhoesjes en accessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel