Garantie & Klachten

Wij willen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u lang veel plezier hebt van je leren accessoire!  Maar er kan wel eens een stiksel losgaan of het artikel kan een ander gebrek vertonen, dan willen we er natuurlijk ook voor u zijn. 

Garantie 

Op al onze producten is de wettelijke garantietermijn van zes maanden. 

Bij normaal gebruik van het product kunt u binnen de termijn aanspraak maken op een reparatie. In de meeste gevallen vindt gratis reparatie van het artikel plaats. Mocht het niet meer te repareren zijn dan wordt het product, indien mogelijk, vervangen. Dit is altijd ter beoordeling aan Ganesha. Slijtage, schade of oneigenlijk gebruik zijn uitgesloten van garantie.

Tassen, portemonnees, enz.
Wij controleren voor het versturen alle producten! We checken of de Tassels en ritsen goed zijn! Meld ons binnen 24 uur na ontvangst eventuele gebreken die u toch nog ontdekt. De garantie op ritsen en Tassel vervalt na deze periode. 

Metalen ritsen: Bij veel Ganesha producten wordt er gebruik gemaakt van metalen YKK ritsen, deze ritsen zijn sterker dan een normale rits en hebben een langere levensduur. Ganesha geeft geen garantie op ritsen van tassen en portemonnee, tenzij het een productiefout is. 

Sieraden
Voor eventuele verkleuringen van de sieraden (armbanden, kettingen) is Ganesha niet verantwoordelijk. Deze kunnen ontstaan door de zuurgraad van de huid en het gebruik van diverse toiletartikelen zoals parfums etc. Pas op met langdurig contact met water en schoonmaakmiddelen. Mocht het toch voorkomen dat u iets ontdekt wat niet zo hoort te zijn, dient u dit kenbaar te maken binnen 24 uur na ontvangst van het product.

© 2016 - 2024 Ganesha - Koeienhuid & Lederen tassen, telefoonhoesjes en accessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel